Avís legal i política de privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 34/2002, sobre els serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa als usuaris d’aquest lloc web que el lloc web és propietat de VASCAT, SA (en endavant, ” El propietari “), amb número d’identificació fiscal a Espanya. A08354771 i oficines registrades a Torelló, al c / Esquirol s / n, polígon industrial Mas les Vinyes (08570) Barcelona, ​​Espanya, i inscrites en el Volum 29265, Foli 29, Pàgina B43036, entrada 15, del Registre de Comerç de Barcelona.

 

1.- Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquest lloc web, inclosos tots els textos, imatges i elements de disseny gràfic, són propietat del PROPIETARI o de tercers que han autoritzat el seu ús. El propietari mostra aquest contingut amb fins informatius i promocionals. El propietari autoritza el seu ús exclusivament per a aquests fins. Qualsevol ús d’aquests dissenys, imatges o textos de citar específicament la seva propietat per EL PROPIETARI, qui es reserva el dret de prendre les accions legals oportunes per reparar el dany causat per qualsevol acte que violi els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

 

2.- Política de privacitat

El propietari es compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixen a aquest lloc web i / o qualsevol dels seus serveis. Utilitzant el lloc web i / o qualsevol dels serveis proporcionats per EL PROPIETARI, l’usuari accepta les disposicions enumerades en la present Política de privacitat i accepta el processament de les seves dades personals segons el que estipula el mateix. L’usuari ha de tenir en compte que encara que el nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web, aquesta política de privacitat no s’aplica als llocs web d’altres companyies o organitzacions a les que l’usuari pot ser redirigit. El propietari no controla els continguts dels llocs web de tercers i no accepta cap responsabilitat pels continguts o les polítiques de privacitat dels llocs web esmentats anteriorment.

Preguntes sobre la privacitat

En compliment de les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (GDPR), proporcionem la següent informació sobre el processament de les seves dades personals:

Qui és responsable del processament de les seves dades?

 

3.- El propietari

Els nostres detalls es troben a la part superior d’aquest avís legal.

Per a què es processen les dades personals?

Recursos humans i CV:

El nostre propòsit per processar aquesta informació és avaluar la seva idoneïtat per a un paper que ha sol·licitat o per complir les nostres obligacions en l’ocupació, en cas de contractació.

La base legal en què ens basem per processar les seves dades personals és l’article 6 (1) (b) de GDPR, que es relaciona amb el processament necessari per a realitzar un contracte o per prendre mesures a la seva sol·licitud, abans de signar un contracte .

La base legal en què ens basem per processar qualsevol informació que proporcioni com a part de la seva sol·licitud, que és informació de categoria especial, com a informació de salut, religió o ètnia, és l’article 9 (2) (b) de GDPR, que també es relaciona amb les nostres obligacions en l’ocupació i la protecció dels seus drets fonamentals i l’article 9 (2) (h) per avaluar la seva capacitat de treball com a empleat.

L’origen de les dades és el propietari o representant legal.

Les categories de dades són: dades de contacte, dades d’identificació i dades bancàries (per processar els pagaments de salaris).

No hi ha transferències internacionals de dades.

Clients i proveïdors:

Mantenim els noms i dades de contacte de les persones que actuen en qualitat de representants de les seves organitzacions, en tota l’empresa.

Si les interaccions es relacionen amb proveïdors, contractes, administració d’edificis, serveis de TI, etc., la base legal és l’article 6 (1) (c) de GDPR per a qualsevol obligació legal o l’article 6 (1) (f) perquè el processament està dins de Els nostres legítims interessos com a empresa.

L’origen de les dades és el propietari o representant legal.

Les categories de dades són: dades de contacte, dades d’identificació i comptabilitat.

No hi ha transferències internacionals de dades.

Per quant de temps mantindrem les seves dades?

Mantindrem les seves dades personals per a les necessitats comercials i sempre que es compleixin per la llei.

Quina és la base legal per al processament de les seves dades?

Vostè ens proporciona la informació personal que processem directament per una de les següents raons:

Vostè ens ha fet una sol·licitud d’informació.

Voleu assistir o ha assistit a un esdeveniment.

Vostè ha sol·licitat una feina amb nosaltres.

Estàs representant a la teva organització.

En aquests casos, la base legal per al processament de les seves dades és el seu consentiment.

A quines parts es transferiran les seves dades?

Les dades no es transferiran a tercers, llevat que la seva transferència sigui requerida per la llei o sigui necessària per complir amb el propòsit del seu processament.

Quins són els seus drets quan ens proporciona les seves dades?

  • Tots els usuaris tenen dret a saber si nosaltres estem processant les seves dades personals.
  • Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva eliminació quan, entre altres raons, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recopilats.
  • Sota certes circumstàncies, les persones interessades poden sol·licitar la restricció del processament de les seves dades. En aquests casos, només conservarem les dades per al seguiment i la tramitació de les queixes.
  • A més, en certs casos, i per raons relacionades amb les seves circumstàncies particulars, els interessats poden objectar el processament de les seves dades. En aquests casos, deixarem de processar les dades, excepte per raons legals obligatòries i per al seguiment o maneig de possibles queixes.
  • Els subjectes de les dades també tenen dret a la portabilitat de les dades.
  • Finalment, els interessats tenen dret a presentar una queixa davant l’Òrgan de Supervisió competent.

Com pots exercir els teus drets?

Sota la llei de protecció de dades, vostè té drets dels que hem de informar-lo. Els drets disponibles per a vostè depenen de la nostra raó per a processar la informació. Vostè té dret d’accés, dret de rectificació, dret de cancel·lació, dret de restricció de processament, dret d’oposició a processament.

No està obligat a pagar cap càrrec per exercir els seus drets. Tenim un mes per respondre’t.

Si desitja realitzar una sol·licitud, contacti’ns en VASCAT, S.A.- CIF: A08354771 Dir. Postal TORELLÓ, Mas Les Vinyes, c / Esquirol, s / n (08570) correu electrònic vascat@vascat.es

Si creu que no tenim cura els seus drets, pot sol·licitar-ho a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.aepd.es

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que processem són proporcionats per l’interessat, qui garanteix que les dades personals proporcionades són veritables i precisos. També es comprometen a notificar-nos qualsevol modificació d’aquestes dades. Els camps de dades marcades amb un asterisc són obligatoris perquè puguem proporcionar el servei sol·licitat.

Quines dades processem?

Les categories de dades que podem processar són les següents:

  • Dades d’identificació
  • Adreces postals i de correu electrònic
  • Altres dades sol·licitades en els nostres formularis.

Les dades són limitats, ja que només processem les dades necessàries per proporcionar els nostres serveis i administrar la nostra activitat.

Utilitzem galetes?

Utilitzem cookies durant el transcurs de la visita de l’usuari al nostre lloc amb el consentiment informat de l’usuari. L’usuari pot configurar el seu navegador per rebre una advertència sobre l’ús de cookies i per bloquejar-les. Per obtenir més informació, si us plau llegiu la nostra política de cookies.

Quines mesures de seguretat servir?

Apliquem les mesures de seguretat establertes a l’article 32 de la GDPR. Com a tal, hem implementat les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del processament de dades que realitzem, inclosos els mecanismes per garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resistència contínues dels sistemes i serveis de processament.

Algunes d’aquestes mesures són les següents:

  • Informació sobre polítiques de tractament de dades personals.
  • Creació periòdica de còpies de seguretat.
  • Control d’accés a les dades.
  • Processos estàndard de verificació, avaluació i avaluació.

 

4.- Política de cookies

En aquest web utilitzem cookies. En utilitzar el nostre lloc web sense desactivar les cookies en el seu navegador, vostè accepta la seva instal·lació.

Què és una cookie?

Una galeta és una peça d’informació de text que els llocs web transfereixen al disc dur de les computadores que es connecten a ells, sovint només amb fins tècnics.

Per què fem servir cookies?

Per optimitzar l’experiència de l’usuari i millorar la qualitat del nostre web.
Per tal d’optimitzar l’experiència de l’usuari en el nostre lloc web, utilitzem cookies per reconèixer els visitants i usuaris i recordar els paràmetres triats en les seves visites, per exemple, per mantenir l’estat acreditat dels usuaris registrats o l’idioma triat en el seu primera visita.

També utilitzem galetes per compilar estadístiques anònimes i agregades que ens permeten analitzar com els usuaris utilitzen el nostre lloc web per millorar i ajustar les preferències dels nostres visitants. Per a l’anàlisi estadística o l’ús del web per part dels usuaris, utilitzem l’eina Google Analytics proporcionada per Google Inc.

Per obtenir més informació sobre el funcionament d’aquesta eina de Google Analytics, els usuaris poden consultar la política de privadesa de Google disponible al següent enllaç: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

Com desactives les cookies?

Tots els navegadors permeten canviar la configuració per desactivar les cookies. Aquestes configuracions es troben al menú “Opcions” o “Preferències” del seu navegador.
Aquí hi ha enllaços relacionats per desactivar les galetes del navegador seguint les instruccions donades:

 

5.- Exclusió de responsabilitat

El propietari actuarà amb la major diligència possible per garantir que les dades i la informació que s’ofereixen al seu lloc web estiguin actualitzats en tot moment. No obstant això, no garanteix i no serà responsable de l’exactitud i la naturalesa actualitzada dels continguts del lloc web. També es reserva el dret de modificar aquests continguts en qualsevol moment. El propietari no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través dels enllaços que es mostren en el lloc web.

La relació comercial amb els clients es regirà pels termes i condicions generals que, si s’escau, estan establerts per EL PROPIETARI en un document específicament dissenyat per a aquest fi, o en els acords específics subscrits amb els clients.

 

6.- Termes i condicions d’ús

En utilitzar aquest lloc web, accepta plenament els termes i condicions del present avís legal. Qualsevol disputa que sorgeixi de l’ús d’aquest lloc web estarà subjecta exclusivament a la legislació espanyola. Tots els usuaris del lloc web, independentment de la jurisdicció territorial en què accedeixin a ell, accepten complir i acatar aquestes clàusules, renunciant expressament a qualsevol altra jurisdicció que els pugui correspondre per llei.