ESTRENEM LLOC WEB

HOME_WEB_VASCAT_CAT

Ens complau informar-lo del llançament de la nostra nova pàgina web. Com venim fent periòdicament, ens renovem contínuament per adaptar-nos a les noves maneres de comunicació empresarial.

El nou lloc web ha estat dissenyat per proporcionar una millor experiència d\’usuari amb una navegació, usabilitat i funcionalitat perfeccionades i amb un disseny més contemporani.

La millora més destacada resideix en les nostres eines de càlcul i selecció dedicant-li un espai propi a cadascuna d\’elles simplificant enormement la tasca de dimensionament i selecció del motor més adequat a les necessitats específiques de cada aplicació.

També hem ampliat el nostre apartat de sectors presentant en quins estem més especialitzats i quines sèries de motors s\’adapten millor a cada un d\’ells.

La pàgina està disponible en 3 idiomes: anglès, espanyol i català. Prengui’s un moment per navegar a través d\’ell i no dubti en enviar-nos un correu electrònic si té qualsevol pregunta o suggeriment.

Finalment li recomanem que visualitzi la pàgina web amb els navegadors Chrome, Safari, Firefox o Eddge actualitzats a la seva última versió ja que al contenir les últimes millores de programació, aquestes no podran ser detectades per un navegador antic inclòs Internet Explorer.