LLANÇAMENT DE LA NOVA SÈRIE MAC HS2

MAC-HS2-Series-1024x683

Ens complau anunciar el llançament de la nova sèrie MAC HS2 (HS significa alta velocitat). Aquests nous motors asíncrons d’alta velocitat i de dos pols han estat desenvolupats específicament per a bancs de prova amb una qualitat extremadament alta i proporcionen un funcionament sense problemes. Una aplicació típica d’aquests motors és en bancs de proves per al desenvolupament de motors de combustió i acoblaments. Aquesta nova màquina estableix un estàndard amb la seva baixa inèrcia i gradients d’alta velocitat, que són especialment adequats per a proves altament dinàmiques de motors de gasolina.

Con un rang de parell de 300-955 Nm i una potència nominal entre 150 kW i 450 kW, els motors del HS2 s’han dissenyat per aconseguir velocitats màximes de fins a 10.000 rpm. Els motors tenen protecció IP23 i estan refrigerats per aire IC06 (també està disponible una versió refrigerada per aigua). Les màquines MAC HS2 poden personalitzar de diverses maneres per complir amb requisits específics, per exemple, amb la provisió de brida de torsió, un dispositiu de bloqueig o disposicions de acceleròmetre.

VASCAT disposa d’una extensa experiència en el subministrament de màquines elèctriques per a bancs de assaig, i destaca per les seves curts terminis de lliurament (fins i tot per a motors personalitzats) i per una relació qualitat / preu molt competitiva.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per col·laborar en els seus propers projectes