Motors asíncrons REFRIGERATS PER AIGUA PER A UN BANC DE PROVES DE FINAL DE LÍNIA

asynchronous-water-cooled-motors-1024x1024

Recentment, VASCAT va lliurar dos motors asíncrons refrigerats per aigua a una prestigiosa companyia alemanya, amb àmplia experiència en la producció de bancs d’assaig i de fatiga per a aplicacions especiales.

Estos MAC QTW 355 de 157 kW s’instal·laran en un banc de proves tipus End- of-line / NVH com a part de la línia de fabricació de vehicles elèctrics d’una empresa ubicada a la Xina. Les màquines s’han subministrat en un temps de lliurament molt curt per complir amb les limitacions de temps del cronograma del projecte del client final.A través d’aquesta col·laboració, VASCAT contribueix al fet que el nostre client aconsegueixi una solució innovadora combinant en un sol banc, la prova del motor elèctric, la caixa de canvis i altres elementos.

VASCAT disposa d’una extensa experiència en el subministrament de màquines elèctriques per a bancs d’assaig, i destaca per les seves curts terminis de lliurament (fins i tot per a motors personalitzats) i per una relació qualitat / preu molt competitiva.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per col·laborar en els seus propers projectes.